Dieta Irina Reisler este la moda in 2013

Cand vine vorba sa slabesti, ambitia trebuie sa fie mai presus de toate. Ei bine, ambitia a caracterizat-o si pe Irina Reisler care ne ofera astazi, tuturor celor ca ne dorim sa slabim, sfaturi despre cum poti slabi frumos si sanatos.

In primul rand trebuie sa spunem faptul ca dieta irina reisler se bazeaza pe principiul disocierii 3+3, care defapt inseamna o alimentatie echilibrata care sa protejeze si organismul. Ce inseamna 3+3? Acest lucru inseamna ca timp de trei zile trebuie sa mancam vegetale si timp de alte trei zile proteine animale. Aceasta dieta este cu adevarat usoara deoarece va permite sa va alimentati corect. In plus, cine urmeaza aceasta dieta poate bea cafea in fiecare zi.

Puteti manca atat legume cat si carne in orice cantitate. Legumele si fructele sunt de tot felul, iar la carne trebuie sa stiti ca trebuie sa mancati numai carne de pui, de peste, de curcan, de vita, toate acestea fiind preparate fie la gratar, fie la cuptor. Daca preferati carnea fiarta si aceasta este o alternativa. Deasemenea, puteti manca oua, branza, lapte si iaurt.

Pentru rezultate pe masura nu consumati ceai, sos de rosii si niciun fel de alta condimente impreuna cu carnea. Aceasta dieta este cu siguranta una foarte simpla pentru fiecare dintre noi, asadar, de ce sa nu o urmam?

Deasemena, ati putea face si putina miscare, fie la sala, fie acasa. Cel mai bine ar fi sa mergeti in parc si sa alergati deoarece astfel veti lua si aer curat si va veti odihni mult mai bine. Nu sariti peste mese deoarece va veti face numai rau, asadar respectati si un orar pentru fiecare masa pentru ca organismul dumneavoastra sa se poata acomoda cu un anumit program.

Asadar, bucurati-va de cea mai usoara si cea mai sanatoasa metoda de slabit, cea a Irinei Reislar!

Advertisements

2 thoughts on “Dieta Irina Reisler este la moda in 2013

  1. Serban

    Am citit pe facebook despre cura asta, se pare ca este foarte la moda in ultima vreme atat pentru femei cat si pentru barbati. E buna pentru cine are ambitie sa tina pana la bun sfarsit o dieta…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s