Secretul asortarii jeansilor skinny

Vad foarte multe fete prin oras cat mai coafate, mai bine imbracate incercand sa fie la moda. Este foarte important pentru a putea face o impresie buna sa sti cum sa iti alegi hainele astfel incat sa le asortezi cat mai bine.

Acum se poarta hainele cat mai stramte, iar fiind inca epoca blugilor (jeansi) acestea se pot asorta in aproape orice combinatie. Va prezint si eu cateva informatii despre asortarea blugilor skinny de care este recomandat sa tineti cont.

Pentru o tinuta cat mai business poti asorta blugii skinyy cu o bluza cu volane, un sacou simplu si pantofi cu toc mediu. Daca este o femeie scunda inlocuieste pantofii cu unii cu un toc lung astfel vei parea ceva mai inalta decat esti in realitate. Acestia mai pot fi asortati si cu o bluza din dantela ce da o impresie senzuala.

Daca esti o fata plinuta asorteaza jeansii skinny cu o bluza ceva mai larga si chiar mai lunga ce poate sa acopere soldurile. Daca esti o fata slaba evita sa porti culori inchise la jeansi deoarece poti sa pari mai subtire decat esti in mod normal.

Stiai ca?
Ziua de 20 mai a fost declarata ziua internationala a blugilor fiind ziua in care Levi Strauss si Jacob David au primit brevetul pentru acest lucru.

Advertisements

1 thought on “Secretul asortarii jeansilor skinny

  1. Pavel Petre

    Eu unul nici nu am auzit pana acum de marca Jacob David si chiar se pare a a fost printre primele din lume, pe langa actualul Levi’s.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s