Si tu vrei sa te ingrasi?

Peste tot in cotidian, in ceea ce priveste reclamele, auzim despre produse de slabit precum si despre problemele a zeci de femei care nu mai stiu ce sa faca ca silueta lor sa fie una de vis. Ei bine, atunci cand vine vorba despre siluete de nota 10, este foarte simplu sa aflam ce e de facut ca sa slabim, deoarece internetul ne ofera o multime de posibilitati.

Pe de cealalta parte insa, exista si femei care practic isi pun intrebarea “cum sa ma ingras“. Cum sa facem sa ne ingrasam? In acest caz nu exista zeci de diete insa exista cateva aspecte pe care ar fi bine sa le bifati.

In primul rand, de ce credem ca avem nevoie de cateva kilograme in plus? Deseori, atunci cand ne urcam pe cantar sau cand ne uitam in oglinda, realizam ca avem o problema, ca parca corpul nostru are nevoie de putina grasime. In acest caz, daca problema este mai veche, cel mai bine ar fi sa mergeti direct la un medic specialist pentru a verifica daca aveti vreo boala de care nu stiti dumneavoastra.

Totusi, care este reteta ingrasatului? Puteti sa luati vitamine, pentru ca s-ar putea ca corpul dumneavoastra sa aiba nevoie de acestea. Este foarte simplu: mergeti la un magazin de produse naturiste, va cumparati ceea ce aveti nevoie si urmati tratamentul. Aceste tratamente nu va ingrasa direct insa va dau mai multa pofta de mancare si asa veti putea pune cateva kilograme.

In plus, trebuie sa stiti ca daca vreti sa va ingrasati armonios, adica pur si simplu sa aveti cu cateva kilograme mai mult, nu trebuie sa dati fuga la fast-food-uri. Mancati mai sanatos, mancati mancare gatita deoarece va fi foarte simplu sa va ingrasati fara sa provocati anumite afectiuni ale organismului dumneavoastra intr-un timp atat de scurt!

Advertisements

3 thoughts on “Si tu vrei sa te ingrasi?

 1. Marilena

  Am incercat timp de 2 ani de zile sa ma ingras incercand diferite metode de la sala si pana la diete de ingrasare si nici un rezultat. Este mult mai usor sa slabesti decat sa te ingrasi contrar tuturor opiniilor.

  Reply
  1. pityandreea Post author

   Sincer eu nu sunt de acord cu tine, foarte multe persoane se plang ca nu pot sa slabeasca, foarte putine se plang ca nu pot sa se ingrase.

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s