Fetele se apuca sa slabeasca doar vara

Iarna este anotimpul in care fetele nu mai pun mare accent pe forma lor fizica si uita ca intreaga vara se lupta cu ele insesi pentru a avea un corp de invidiat. Daca iarna uita aproape in totalitate ca al lor corp aduna cateva kilograme in plus, oare de ce vara isi doresc cu ardoare sa slabeasca cat mai mult o data cu venirea caldurii si cu eliminarea vestimentatiei care ascunde grasimea suplimentara?
Exista cateva explicatii, pe care numai o femeie le cunoaste.

1. Isi doresc sa slabeasca datorita faptului ca printr-un corp suplu, pot atrage mult mai usor privirea barbatilor din jur. Desi multe nu recunosc acest fapt, daca au ceva kilograme in plus, acestea se simt complexate si cred ca nu sunt deloc atragatoare in ochii barbatilor, iar una din metode pentru a-si schimba aceasta parere este sa slabeasca.

2. Isi doresc sa slabeasca pentru ca prin kilogramele in plus simt un complex de inferioritate. Da, au impresia ca daca nu sunt suple, nu au un corp perfect, daca pantalonii mulati pe picioare nu au forma ideala, ci scot in evidenta celulita, acestea cred ca sunt respinse de societate. Fetele slabe au succes mai usor la interviu, fetele slabe sunt priveligiate la facultate, fetele slabe au succes la barbati, ca tot am amintit de acest fapt in punctul anterior.

3. Isi doresc sa slabeasca pentru ca tin la sanatatea lor. Aici intra o mai mica parte a doamnelor si domnisoarelor. Desi poate multe mentioneaza ca de aceasta vor sa slabeasca vara, in fapt, multe dintre ele gandesc in alt mod. Si totusi, sunt si femei care isi doresc sa slabeasca pentru a-si mentine sanatatea corpului.

Avand in vedere cele 3 puncte expuse anterior, puncte notate din experienta persoanala, tu de ce iti doresti sa slabesti pe perioada verii? Mai exact, o data cu inceperea anotimpului verde, anume, primavara?

Advertisements

2 thoughts on “Fetele se apuca sa slabeasca doar vara

  1. Bianca

    Majoritatea fetelor se apuca de slabit in ultima clipa adica abia atunci cand sunt nevoie sa se dezbrace mai mult.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s