Parerea mea despre incaltamintea cu platforma

Acum vreo 5 ani, poate si mai bine, erau foarte la moda modelul de pantofi cu platforma. Doar ca atunci cel mai des intalnit era pantoful inchis de culoare neagra. Nu se poate spune ca avea un aspect tocmai placut, dar daca erau extrem de purtati, inseamna ca totusi aveau un aspect care nu deranja.

Dar iata ca in 2013 moda revine, dar nu in totalitate exact cum s-a intamplat acum ceva ani in urma. Ci platforma se regaseste pe absolut toate tipurile de incaltaminte posibila. In acest an talpa tip platforma se mai regaseste si sub denumirea de talpa ortopedica.

Ce poti incalta in aceasta vara si sa fie cu talpa ortopedica?

Papuci de vara cu platforma – Papucii de vara sunt incaltaminte clasica, usoara, care se regasea cu talpa plata si joasa. Dar cu un redesing usor, in care baza superioara este mult mai lata, si care se intinde pana in dreptul degetelor, se poate monta si o talpa de tip platforma. Papucii de vara cu platforma se pot asorta extrem de bine cu o fusta lunga si larga de vara si au marele avantaj ca te vor face mult mai inalta, iluzie ce a fost oarecum eliminata de fusta lunga.

Sandale de vara cu platforma – Sandalele de vara se regasesc cu talpa joasa, lejere, usor de incaltat si foarte confortabile. Sunt si sandale cu toc, elegante, perfecte pentru tinutele de birou. Dar pentru o plimbare seara in parc sau pentru o iesire la terasa, trebuie sa iti indrepti atentia si catre o pereche de sandale de vara cu talpa ortopedica.

Pantofi cu talpa ortopedica – Dupa cum deja am mentionat, tipul acesta de pantofi nu sunt o noutate, noutate este ca talpa se regaseste in mai multe variante. Multicolora, din piele sau chiar dintr-un material extrem de asemanator cu funia din canepa sau rafie.

Advertisements

1 thought on “Parerea mea despre incaltamintea cu platforma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s