Dieta cu lamaie, dura dar eficienta

Lamaia nu contine multe calorii, astfel ca, in urma unei diete cu acest fruct vei avea posibilitatea sa scazi pana la 5 kilograme in doar 14 zile. Atentie! Nimeni nu recomanda ca aceasta dieta sa se tina mai mult de doua saptamani, ba chiar, daca simti ca al tau corp nu mai suporta acest tip de dieta, sa renunti imediat.

Pentru ca lamaia nu ofera toate substantele necesare corpului, in aceasta dieta se recomanda a se manca, pe langa lamaia in diverse forme, si peste la gratar. Dar nu doar peste, poate sa fie carne de pui, legume fierte sau coapte, salate de legume si fructe, numai ca peste toate acestea se recomanda a se stropi suc de lamaie proaspat.

Prima zi din dieta si chiar si a doua zi, se tine un regim pentru detoxifierea organismului, astfel ca se vor consuma fructe si legume, peste care se va stropi cu suc de lamaie proaspat. Urmand ca dieta sa se tine din ziua a doua si sa fie una cat se poate de stricta, paine intergrala foarte rar, branzeturi, pui, peste numai la cina, numai in cantitati reduse si numai in cobinatie cu lamaia.

Cum arata un meniu pentru dieta cu lamaie
* acesta este doar un exemplu de masa pentru o zi, pe slabescu.ro gasiti dieta explicata in detaliu si meniurile pentru fiecare zi in parte.

Mic dejun: o lamaie sau un grepfrut cu o felie de panine intergrala. Alaturi de acestea se recomanda si o cana de ceai verde. Dupa ce ai luat micul dejun, dupa aproximativ 30-60 minute trebuie sa bei o cana de suc de lamaie care sa fie in combinatie de 50-50 cu apa si nimic altceva.

Masa de pranz: legume fierte sau coapte la cuptor ori pe gratar, peste care ai stropit cu suc de lamaie. Dupa masa de pranz, dupa maxim 60 de minute, se recomanda din nou un pahar de suc de lamaie in aceeasi combinatie de parti egale suc de lamaie si apa.

Cina: La cine se poate servi carne de pui, peste fructe sau chiar salata de legume. Din nou, toate acestea trebuiesc stropite cu suc de lamaie, pentru ca lamaie trebuie sa ramana ingredientul minue al acestei diete.

Advertisements

One thought on “Dieta cu lamaie, dura dar eficienta

  1. Carmen C.

    Eu nu urmez struct dieta cu lamaie dar de cand am inceput sa mananc mai des lamai pot sa spun ca ma simt mai cu chef de viata, probabil este de la surplusul de vitamina C.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s