Voi ce masina imi recomandati?

Am promovat examenul de conducere chiar din prima incercare si sunt foarte incantata. Desi am citit pe internet atatea despre cat de greu este examenul auto si despre cati pica la acesta sincer mie mi s-a parut extrem de usor. Am urmat sfaturile de pe chestionarepenet.ro si a fost usor. Acolo am gasit legislatia rutiera detaliata pe intelesul tuturor si tot acolo am rezolvat si chestionare online pentru fiecare categorie in parte.

Ma gandesc acum sa imi cumpar o masina numa ca am o mare dilema. Nu stiu ce masina sa imi cumpar, ma gandesc la ceva foarte mic, chiar si cu locuri pentru 2 pasageri pentru ca nu am nevoie de mai multi si ceva spatiu in interior. Prima data m-am orientat catre un Smart Fortwo care este si foarte economic avand un motor foarte mic are taxe mici si consum redus. Dar sincer mi se pare prea mica ca si masina.

A doua varinta ar fi un Mini Cooper care este putin mai mare si are si locuri pentru 4 pasageri chiar daca este un coupe adica are doar 2 usi. Ma gandesc ca e posibil sa mai fie necesar sa transport mai mult de un pasager si sa imi fie utile i acele locuri in spate.

Chiar nu ma prea pricep in domeniul auto, voi ce masina imi rcomandati la un buget de 10.000 euro ?

Advertisements

2 thoughts on “Voi ce masina imi recomandati?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s